Om oss

Det här är Fasadglas

Fasadglas Bäcklin AB har erbjudit innovation, kunskap och kvalitet sedan år 1913. Med över hundra år i branschen är Fasadglas en av de äldsta aktörerna på marknaden. Kärleken till hantverket och kunskapen har gått i arv i generationer. Det har format vår resa från det lokala glasmästeriet till idag – ett rikstäckande bolag med över 100 medarbetare verksamma inom områdena entreprenad, projekt- och systemutveckling, produktion, glasgrossist och service. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Hultsfred och Umeå. 

Vi brinner för arkitektur, byggnadsvård och samarbeten i tidiga skeden där vi tillsammans tar oss an komplexa utmaningar inom konstruktion, design, kvalitet och service.

Gamla Bäcklins Glasmästeri

Fasadglas arv

Vår historia

Fasadglas grundades år 1913, då som Emil Bäcklins Glasmästeri. Sedan dess har hantverk och kunskap gått i arv samtidigt som företaget utvecklats och vuxit till ett bolag med drygt 100 medarbetare aktiva över hela Sverige.

Fasadglas är fortfarande ett familjeföretag, där generationer av släkten fortfarande är huvudägare och aktiva inom bolaget.

Karriär på Fasadglas

Arbeta med oss

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång, och vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med engagerade och nytänkande individer som vill utvecklas tillsammans med oss. 

Tjänster annonseras på LinkedIn och på vår hemsida. Är du redo för nya utmaningar? Maila CV och personligt brev till jenny.schullerqvist@fasadglas.se. Är du intresserad att arbeta på vår produktionsanläggning i Hultsfred – läs mer här.