Vi söker

erfaren projektör till Göteborg

Ort: Göteborg
Omfattning: Tillsvidareanställning
Sista ansökningsdag: Löpande

Vi på Fasadglas tror att rätt kompetens och samarbete ger resultat utöver det vanliga. Just nu söker vi en driven projektör som vill utvecklas tillsammans med vårt team. 

 

OM TJÄNSTEN

Som projektör på Fasadglas erbjuds du ett arbete med intressanta och varierande projekt där du tillsammans med projektledare, konstruktör och produktionsledare tar fram handlingar och underlag i CAD-miljö (2- & 3-D), som blir underlag för beställare, produktions- och montageteamet. Du verkar i tidiga skeden såväl som under genomförandefasen. Du deltar i projektmöten (internt och externt) där du är i kontakt med entreprenörer, leverantörer, beställare, konstruktörer, konsulter och arkitekter. Detta ställer höga krav på din sociala kompetens och förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt. Ditt tekniska intresse och fokus på problemlösning är en förutsättning.

 

DIN PROFIL

Vi söker dig som är byggnadsingenjör eller motsvarande med akademisk utbildning med minst 5 års erfarenhet av arbete inom området. Erfarenhet av bygg- och glasbranschen är meriterande då våra projekt innefattar projektering av byggnadstekniska detaljer och projektering av tex fasader i stål, aluminium eller trä.

Som person är du flexibel, strukturerad, resultat- och lösningsorienterad samt duktig på att ha förståelse för kundens behov och estetiken i projektet. Du har systematiskt tänkande som är viktigt då rollen kräver hantering av komplex information, tolkning av designintention, effektiv modellering och detaljlösning av produktionsstrategi samt ekonomi.

Tjänsten innebär att Du har stor frihet att själv utforma/planera din vardag då vi anser att en bra attityd, positiv inställning och stor ansvarskänsla ger de bästa förutsättningarna för att trivas och göra ett bra arbete.

  • Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav
  • Goda kunskaper i Autocad och/eller Revit är ett krav
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av fasad- och glaskonstruktioner är meriterande
  • B-körkort är en fördel

 

OM TJÄNSTEN

Placeringsort: Göteborg. Arbete på annan ort förekommer.
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Frågor om tjänsten? Kontakta Claus Hansen, Projekteringsansvarig Sydväst via claus.hansen@fasadglas.se.

Välkommen med personligt brev och CV till Claus Hansen. Mejla din ansökan till claus.hansen@fasadglas.se.

 

Kontaktperson

Claus Hansen
Projekteringsansvarig Sydväst
claus.hansen@fasadglas.se
0708-52 06 90