Vi söker en

Produktionschef Assembly till vår nya produktionsanläggning i Hultsfred

Vi på Fasadglas Produktion AB är stolta över vår produkt, vår personal och över de landmärken vi får äran sätta vår signatur på! Fasadglas expanderar och vi söker nu dig som är en driven och tydlig ledare till uppdraget som Produktionschef Montering (Assembly). Detta är en viktig roll för vår expansion och utveckling där du kan bli en del av framgången.

 

Om Fasadglas

Fasadglas Bäcklin AB etablerades år 1913 och är därmed ett av de äldsta fullserviceföretagen inom glas- och fasadarbeten i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Bromma. Vi har idag närmare 200 anställda och omsätter ca 450 miljoner/år. Lokalkontor i Göteborg, Uppsala, Kristianstad, Hultsfred och Umeå.

Fasadglas produktionsanläggning är drygt 21 000 kvm och har ett sextiotal medarbetare med placering i Hultsfred – mitt i klustret för svensk träindustri. Vår anläggning är optimerad för en effektiv process med en digitaliserad produktionsstyrning som styr en avancerad maskinpark. Vi arbetar nära Fasadglas projekt- och systemutvecklingsgrupp för att säkerställa en kontinuerlig utveckling och produktionsprocess – vilket är mycket viktigt då en stor del av vår produktion är dedikerad till unika projekt med specifika krav. En egen produktion ger oss flexibilitet och kvalitativ process.

Vi förädlar bland annat limträ, isolering, stål och diverse ytskikt fram till färdiga fasadelement som sedan levereras direkt till byggarbetsplats för installation. Vår produktionsanläggning är strategiskt placerad mitt emellan Skandinaviens tre huvudstäder för kortast möjliga avstånd till våra leverantörer och kunder.

Vi tror att innovation, kunskap och kvalitet gör skillnad. Därför främjar vi entreprenörsanda, engagemang och arbetsglädje.

Om tjänsten

För att lyckas i rollen som Produktionschef Montering arbetar du proaktivt och målfokuserat. Du ser till verksamhetens bästa och har koll på pågående projekt och tar ansvar för planeringen på monteringsavdelningen. Du har ett naturligt driv i utvecklandet av verksamhetens processer och arbetar för att förbättra och effektivisera arbetet på monteringsavdelningen tillsammans med dina medarbetare.

I dagsläget består monteringen av ca 20 medarbetare inklusive två produktionsledare. I rollen som Produktionschef har du personalansvar, arbetsmiljöansvaret på avdelningen och ansvaret för kvalitet och leverans, samt att se till att budgetramar hålls.

Rollen innebär ett nära samarbete med övriga avdelningar samt med externa kontakter.

Produktionschef Montering ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till Platschefen.

 

Om dig

För att lyckas i rollen som vår nya Produktionschef Montering har du minst fem års erfarenhet som ledare inom produktion eller produktionsstyrning. Du har en relevant utbildning på högskolenivå.

Fasadglas är ett företag under stark tillväxt. Här krävs att du kan avgöra vad som behöver prioriteras. Du har ett positivt engagemang för människor och är bra på att inspirera och skapa motivation. Du har också en förmåga att bygga en bra sammanhållning samt en god förmåga att kommunicera på alla nivåer.

Du behärskar även svenska och engelska väl i både tal och skrift. Vi ser att du har mycket god datorvana och är en van användare av att arbeta i affärssystem. Vi är i slutfas med att implementera Monitor. Körkort är ett krav.

 

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen har Fasadglas valt att samarbeta med Jefferson Wells. För frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Magnus Carlhielm på magnus.carlhielm@jeffersonwells.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 15 augusti.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

För mer information och eventuella frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta

Magnus Carlhielm, Rekryteringskonsult

Skicka in din ansökan via e-mail till:

magnus.carlhielm@jeffersonwells.se

 

Övrig information och kontakt via:

https://www.jeffersonwells.se/sv/jobb/a2b4d29c-5ade-40ba-b318-3afd27b4396c/fasadglas-i-hultsfred-sker-produktionschef-montering 

Telefon: +46708546740