Vi söker en

Erfaren projektör till Stockholm

Om tjänsten

Som projektör erbjuds du ett arbete med intressanta och varierande projekt där du tillsammans med projektledare, konstruktör och produktionsledare tar fram handlingar och underlag i CAD-miljö (2- & 3-D), som blir underlag för beställare, produktions- och montageteamet. Du verkar i tidiga skeden såväl som under genomförandefasen. Du deltar i projektmöten (internt och externt) där du är i kontakt med entreprenörer, leverantörer, beställare, konstruktörer, konsulter och arkitekter. Detta ställer höga krav på din sociala kompetens och förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt. Ditt tekniska intresse och fokus på problemlösning är en förutsättning.

 

Din profil

Vi söker dig som är byggnadsingenjör eller motsvarande med akademisk utbildning med minst 5 års erfarenhet av arbete inom området. Erfarenhet av bygg- och glasbranschen är meriterande då våra projekt innefattar projektering av byggnadstekniska detaljer och projektering av tex fasader i stål, aluminium eller trä.

Som person är du flexibel, strukturerad, resultat- och lösningsorienterad samt duktig på att ha förståelse för kundens behov och estetiken i projektet. Du har systematiskt tänkande som är viktigt då rollen kräver hantering av komplex information, tolkning av designintention, effektiv modellering och detaljlösning av produktionsstrategi samt ekonomi.

Tjänsten innebär att Du har stor frihet att själv utforma/planera din vardag då vi anser att en bra attityd, positiv inställning och stor ansvarskänsla ger de bästa förutsättningarna för att trivas och göra ett bra arbete.

  • Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav
  • Goda kunskaper i Autocad och/eller Revit är ett krav
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av fasad- och glaskonstruktioner är meriterande
  • B-körkort är en fördel.

 

Om oss

Fasadglas Bäcklin AB etablerades år 1913 och är därmed ett av de äldsta fullserviceföretagen inom glas- och fasadarbeten i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Bromma. Vi har idag över 137 medarbetare och omsätter ca 450 miljoner/år. Lokalkontor i Göteborg, Uppsala, Hultsfred och Umeå.

Moderna fasader, inklusive glas, är en allt viktigare komponent i dagens och framtidens byggande. Kraven på, framför allt miljö, men även design, säkerhet, ljud och brand etc. blir allt högre.

Under 2021 lanserade vi ett nytt egentillverkat fasadsystem helt i trä som går under namnet ”bARK”. För att tillgodose efterfrågan på det nya systemet behöver vi spetskompetens inom områden som projektering, konstruktion och produktion. Under våren 2022 startar vi en ny produktionsanläggning i Hultsfred som blir den största i sitt slag i Europa.

 

Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid med 6 månaders provanställning.

Välkommen med personligt brev och CV. Mejla din ansökan till tommy.arestal@fasadglas.se (skriv ”ansökan projektör” i ämnesraden) eller ansök via LinkedIn (länk här) senast 2022/02/11.

Frågor om tjänsten? Kontakta Tommy Arestål, Projekteringsansvarig Stockholm via tommy.arestal@fasadglas.se

Kontaktperson

Tommy Arestål
Projekteringsansvarig Stockholm
tommy.arestal@fasadglas.se