Vi söker

Produktionschef till Fasadglas Produktion i Hultsfred

Vi på Fasadglas Bäcklin Produktion AB är stolta över vår produkt, vår personal och över de landmärken vi får äran sätta vår signatur på! Vi expanderar stort och vi söker nu dig som är en varm och tydlig ledare till uppdraget som produktionschef. Detta är en nyckelroll där du har chansen att vara med och forma din egen roll, utveckla något nytt och driva en spännande verksamhet tillsammans med oss. 

ARBETSUPPGIFTER

Nu stundar flytt till större lokaler, investeringar i ny teknik och utökning av personalstyrkan hos oss på Fasadglas. En rejäl expansion som börjar med just den här tjänsten! 

För att lyckas i rollen som Produktionschef arbetar du proaktivt och målfokuserat. Du ser helheten, har helikoptervy över parallella projekt och tar ansvar för planeringen. Du är drivande i utvecklandet av verksamhetens processer och skapar gemensamma mål tillsammans med dina medarbetare. 

Du leder indirekt samtliga våra produktionsmedarbetare. I rollen ingår personalansvar över våra, i dagsläget, tre Produktionsledare och två Produktionsberedare. 

Du ansvarar vidare för produktionens kvalitet och leverans. Din roll är att se till att allt fungerar från att vi har en tillverkningshandling till att de producerade byggelementen är lastade och ivägskickade. Det innebär ett tight samarbete med övriga delar i koncernen, såväl som en hel del externa kontakter. 

I rollen som Produktionschef säkerställer du att arbetet inom produktionen följer säkerhetsföreskrifter och arbetsmiljölagar, samt ser till att budgetramar hålls. 

Produktionschefen ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

Vi tror att du har tidigare erfarenhet som ledare inom tillverkande industri. Din förmåga att hålla ihop produktionen hela vägen kommer väl till pass. En teknisk utbildning, gärna inom bygg, är meriterande. 

Du kommer in i ett företag under stark organisk tillväxt. Här krävs att du kan avgöra vad som behöver prioriteras. Du har ett positivt engagemang för människor och förmåga att bygga en fin sammanhållning samt ett stort intresse för kommunikation på alla nivåer. Du behärskar även svenska och engelska väl i både tal och skrift. Vi ser att du har mycket god datorvana, och är en van användare av något affärssystem.  

Vidare har du en stor dos nyfikenhet och vilja att lära. Vi tror att du inom kort har lika stort engagemang för vår produkt och för vårt glada gäng som vi har! 

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som Produktionschef är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Fasadglas Bäcklin Produktion AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION

Dina frågor om tjänsten besvarar Maria Edner via 070-340 83 61 eller maria.edner@eterni.se.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför tillsättas innan annonsens slutdatum. Skicka därför in din ansökan så snart du kan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Maria Edner, Eterni Sweden.

Maria Edner
Rekrytering & omställning
maria.edner@eterni.se
0703 408 361