Fasadglas söker Lastbilschaufför/ Kranförare till Stockholm

Om tjänsten 

Fasadglas söker erfaren lastbilschaufför/kranförare med placering i Stockholm. Dina arbetsuppgifter omfattar hantering och uttransport av gods (glas samt metallpartier) i Storstockholmsområdet. Även en del godshantering på våra lager i Bromma och Spånga.

Tjänsten är tillsvidareanställning heltid/dagtid, med 6 månaders provanställning. Marknadsmässig lön. 

 

Din profil

Våra medarbetare är vårt ansikte utåt, vilket ställer krav på professionellt bemötande gentemot kund. Du har lätt för att samarbeta med andra, och trivs när det är mycket att göra. 

Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. C-behörighet, krankort, färdig YKB samt truckkort är krav. Du är van vid självständigt arbete med kranlyft av känsliga material (t.ex. glas), vilket gör att kranvana är av stor vikt. 

Du ska ha goda kunskaper i svenska, tal och skrift samt grundkunskaper i engelska.

Rekryteringsprocessen startar omgående och vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 november 2021.

 

Om oss

Fasadglas Bäcklin AB etablerades år 1913 och är ett av de äldsta fullserviceföretagen inom glas- och metallarbeten. Vårt huvudkontor med verkstad ligger i Bromma (Stockholm). Kärleken till hantverket och kunskapen har gått i arv, i generationer. Det har format vår resa från det lokala glasmästeriet till idag; ett rikstäckande bolag med över 100 medarbetare. 

Vill du veta mer om vilka typer av projekt vi jobbar med? Läs mer här.

 

Kontaktperson

Mer information om tjänsten lämnas av Greger Broberg, Produktions- &

verkstadschef per telefon 08-704 74 30 eller via e-post.

Välkommen med din elektroniska ansökan till greger.broberg@fasadglas.se.

Kontaktperson

Greger Broberg
Produktions- & verkstadschef
08-704 74 30
greger.broberg@fasadglas.se