Vi söker

erfaren lackerare till Hultsfred

Vi på Fasadglas Bäcklin Produktion AB är stolta över vår produkt, vår personal och över de landmärken vi får äran sätta vår signatur på! Nu stundar flytt till större lokaler, investeringar i ny teknik och utökning av personalstyrkan hos oss på Fasadglas. Det är en stor expansion – och vi hoppas att du vill utvecklas med oss. 

 

ARBETSUPPGIFTER

Vi expanderar och vi söker nu en lackerare med erfarenhet av målningsautomat från Cefla, Makor eller liknande till vår produktionsanläggning i Hultsfred. Arbetet kräver noggranna kontroller, kvalitetsmedvetenhet och god samarbetsförmåga.

Du kommer att ingå i ett härligt team av engagerade och hjälpsamma kollegor. Hos oss är den ena dagen är inte den andra lik då vi arbetar projektstyrt – och varje projekt är unikt.

 

DIN PROFIL

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av lackering. Du är van att arbeta praktiskt och har sinne för hantverket i lackeringsarbetet. Du är en lagspelare som håller god ordning, kontrollerar och kvalitetssäkrar ditt jobb.

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande med traverskort.

 

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är tillsvidareanställning heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Frågor om tjänsten besvarar Sofia Larsson via sofia.larsson@fasadglas.se

Välkommen med personligt brev och CV till Sofia Larsson, Personaladministratör. Mejla din ansökan till sofia.larsson@fasadglas.se senast 2022/05/25.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Sofia Larsson
Personaladministratör
sofia.larsson@fasadglas.se