Vi söker

ekonomiansvarig till Hultsfred

Ort: Hultsfred
Omfattning: Visstidsanställning
Sista ansökningsdag: Löpande

Fasadglas Produktion letar efter nästa erfarna nyckelperson! Har du god erfarenhet av ekonomi gärna från tillverkande industri? Vill leda ekonomiarbetet och se till att den ekonomiska styrningen är på topp för den fortsätta utvecklingen? Sök då tjänsten som Ekonomiansvarig hos oss!

 

TJÄNSTEBESKRIVNING OCH ERBJUDANDE

Fasadglas produktionsanläggning är drygt 21 000 kvm och är belägen i Hultsfred – mitt i klustret för svensk träindustri. Vår anläggning är optimerad för en effektiv process med en digitaliserad produktionsstyrning som styr en avancerad maskinpark. Vi arbetar nära Fasadglas projekt- och systemutvecklingsgrupp för att säkerställa en kontinuerlig utveckling och produktionsprocess – vilket är mycket viktigt då en stor del av vår produktion är dedikerad till unika projekt med specifika krav. En egen produktion ger oss flexibilitet och kvalitativ process. Vi förädlar bland annat limträ, isolering, stål och diverse ytskikt fram till färdiga fasadelement som sedan levereras direkt till byggarbetsplats för installation.

I rollen som Ekonomiansvarig hos Fasadglas Produktion kommer du ha en bred tjänst som innefattar ekonomiskt ansvar. Du kommer att sätta din prägel på den framtida utvecklingen genom din centrala funktion. I arbetet kommer du att sköta leverantörsreskontra och faktureringen mot kund. Du kommer även att ansvara för den löpande redovisningen, månadsbokslut, rapporter samt myndighetsrapportering.

Som Ekonomiansvarig kommer du också att:

  • ansvara för ekonomisystem och processer
  • utveckla och stötta den operativa verksamheten med lagerlistor, analyser och rapporter

 

PERSONPROFIL

Du som söker tjänsten som Ekonomiansvarig hos Fasadglas har arbetat några år inom ekonomi tidigare. Du har relevant och uppdaterad utbildning. Vi tror att du som söker denna tjänst är handlingskraftig och trivs med frihet under ansvar. För att passa i rollen är du nyfiken med egen initiativförmåga och trivs med att ligga nära affären.

Vidare drivs du att vara noggrann och strukturerad i ditt arbete. Som person är du analytiskt lagd samt prestigelös med en stor portion inre driv. Det som kommer att vara avgörande om du är rätt person är din vilja, inställning och ditt engagemang. Vi söker dig som trivs med att ta eget ansvar i ditt arbete och som vill komma till ett företag där ditt driv är avgörande för hur du kommer att trivas och lyckas.

Det är meriterande om du har arbetet i affärssystemet Monitor G5 tidigare.

 

ÖVRIGT

Tjänsten är tillsvidareanställning heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse/hösten 2023.

Eventuella frågor om tjänsten till Ekonomichef Richard Forssman på 0705-300 222 eller via richard.forssman@fasadglas.se.

Skicka in din ansökan till sofia.larsson@fasadglas.se redan idag då intervjuer sker löpande.

Kontaktperson

Richard Forssman
Ekonomichef – Fasadglas 
richard.forssman@fasadglas.se
0705-300 222