Vi söker

erfaren projektchef till region Sydväst

Ort: Göteborg
Omfattning: Tillsvidareanställning
Sista ansökningsdag: 2022-11-30

Rätt kompetens och samarbete ger goda resultat, och i Fasadglas entreprenadavdelning arbetar engagerade projektledare, produktionsledare, projektörer och montörer tillsammans med arkitekter, konsulter, byggföretag och fastighetsägare för att ta fram byggbara lösningar som möter unika projektmål. Nu söker vi en driven, erfaren projektchef för en spännande roll.
– Är du driven och vill arbeta i en familjär och prestigelös företagskultur som uppmuntrar delaktighet och ansvarstagande så är du den vi söker.

 

Dina Arbetsuppgifter
I avancerade byggprojekt är det av stor vikt att tidigt få en bild av projektets utmaningar och möjligheter. Det gäller ofta designmässiga utmaningar, men även konstruktion, miljö och ekonomi.
Rollen som seniorprojektchef är bred och du kommer ansvara för och arbeta med ett härligt gäng på 10-15 personer.

I din tjänst kommer du bland annat att ansvara för:

  • Projektledning av större projekt
  • Gruppens dagliga och långsiktiga planering och arbetsfördelning
  • Ledning och styrning samt personalansvar för tjänstemän och kollektivanställda i gruppen
  • Arbeta efter företagets policys, strategier, mål, processer, rutiner och instruktioner
  • Arbetsmiljö inom gruppen och ute på projekten
  • Utöver ovan ansvarar du för att bibehålla befintliga kundrelationer samt att aktivt förnya/utveckla kundbasen. Du ser till att nyanställda trimmas in i organisationen t ex med hjälp av mentorer och stoppar produktionen om arbetet inte kan utföras på ett säkert sätt.

 

Din Profil
Du som söker är en närvarande, coachande och strukturerad chef som lyssnar och planerar ihop med ditt team. Vi ser att du har flera års erfarenhet som ledare och att du tidigare arbetat med projektledning i större projekt.
När du skickar in din ansökan vill vi gärna att du berättar hur du i tidigare eller nuvarande roll har:

  • Drivit större projekt med goda resultat
  • Arbetat efter företagets policys, strategier, mål, rutiner och instruktioner
  • Medverkat till att en god stämning råder inom gruppen och företaget
  • Utvecklat din avdelning och processerna

 

Övrig information
Placeringsort: Göteborg, du kommer resa till Skåne några dagar i månaden eller vid behov
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Arbetstid: Vardagar 08–17, med möjlighet till flex
Lön: Individuell lönesättning

Fasadglas har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Marie Sandvall på telefon 0733 205 638
Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök via Maxkompetens här redan idag!

 

Om Fasadglas
Fasadglas är ett kunskapsdrivet företag med ambitionen att utveckla nya lösningar och koncept för framtidens byggindustri. Innovation och hållbarhet är en del av vår kärnverksamhet. Vi vill hjälpa våra kunder att bygga mer hållbart med ny teknik och nya system. Vi är nyfikna och vågar testa nya synsätt, metoder och produkter.
Det har resulterat i nya lösningar, system och processer – såsom investering i tredje generationens solceller samt vårt nya träbaserade fasadsystem bARK Timber Facade System.
Med hjälp av bARK kan vi erbjuda våra kunder ett mer hållbart alternativ där vi i snitt kan vi halvera fasadens totala CO2-avtryck.

Kontaktperson

Fasadglas har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens Marie Sandvall på telefon 0733-205638.